Nr
1

Läs våra policys innan du anmäler dig

För oss är det viktigt att våra medlemmar med familjer vet vad vi står för och hur vi arbetar för att nå våra högt uppsatta mål.
Du hittar våra policys här:

 

Policys

manifest 2017 Föreningsstadgar 2017 organisationsstruktur drogpolicy mobbnings & utslagningspolicy olycksfall & krisstöd

Gå in här för att läsa mer om Svenska Gymnastikförbundet och
Riksidrottsförbundet:
http://www.gymnastik.se
http://www.rf.se

Läs mer om vår ideella styrelse som väljs på årsmöte här:
http://www.dansfabriken.org/styrelse/

Nr
2

Förstå vår prissättning

Medlemsavgift på 100 kr tillkommer och betalas en gång per år.

Lagen om distansavtal gäller självklart och utöver det har Dansfabriken en återbetalningspolicy där du som dansare kan få tillbaka dansavgiften (ej medlemsavgiften) om du aviserar att du önskar hoppa av senast 1 (en) vecka in på terminen (OBS, gäller HT & VT, ej sommartermin) Detta eftersom vi inte har möjlighet att ha prova-på inför HT & VT för alla kurser.

Observera att samtliga fakturor skickas ut via e-post.

Visa priser

Nr
3

Hur du väljer en klass

Angiven ålder och nivå är en rekommendation från föreningens sida, alla är olika och vi har ingen audition eller liknande för att få plats på en kurs – ni gör er egna val! 🙂 Läs mer om de olika dansstilarna genom att klicka på ”visa kurser”. Det samlade schemat för de 4 danssalarna får ni fram om ni klickar på VT 2018 SCHEMA (vi förbehåller oss rätten att ändra i schemat).

Ni hittar även alla kurser, dagar, tider, ledare osv om ni klickar på Anmälan (då kommer ni till anmälningsformuläret:) Observera att denna info gäller för pågående termin och kan komma att justeras inför nästa.

VISA Kurser

VT 2018 schema

ANMÄLAN

Kontakta oss på info@dansfabriken.org om det finns frågor eller problem vid anmälan! 🙂

Anmäl
dig?

Välkommen till Ängelholms största mötesplats för dans!

Vi tillämpar kösystem om kursen är full eller har börjat. Klicka vidare här för att komma till anmälningsformuläret där du hittar alla våra kurser, tider, ledare osv.

Anmäl nu!