Elin Nilsson

Boka en kurs nu

Mitt namn är Elin och jag är född hösten 1995. Jag började dansa på Dansfabriken som 7 åring. HT 2016 & VT 2017 var jag lärling och fick inför HT 2017 egna dansgrupper att ansvara för. Jag tycker det är roligt och lärorikt med lite blandade dansstilar och försöker därför dessutom själv gå på lite varierande dansklasser.

Jag började hösten 2016 att plugga programmet Service Management – Retail på Campus i Helsingborg men beslutade mig för att ta ett studieuppehåll från det inför sista året. I det skedet ungefär så bestämde jag mig för att lämna Sverige en runda för jobb utomlands. Jag jobbade som kids entertainer för Ving och var iväg i ungefär 7 månader. En av sakerna jag saknade när jag befann mig utomlands var såklart bland annat Dansfabriken och dansen (trots att jag i jobbet för Ving nästan dagligen fick vara med på Lollo & Bernies minidisco 😉 ). Nu på hemmaplan, utöver att undervisa några dansgrupper på Dansfabriken, så jobbar jag extra på ett dagis och på ett hotell som receptionist. 🙂

Kul att
veta!

Jag har fortfarande kvar balettklänningen jag hade på danslektionerna första året jag dansade, dessvärre passar den inte nu... ;)