Emelie Perez Rundgren

Boka en kurs nu
Hej! Det är jag som är Emelie Perez Rundgren och född 2003. Jag har så länge jag kan minnas haft dansintresse och därav i princip alltid dansat. Jag började på Dansfabriken när jag var 7 år och har inga tankar på att sluta. 🙂 
Som man hör på mitt efternamn är jag inte helsvensk utan min pappa är spanjor. Jag växte upp i en by nära Alicante och dansade traditionell spansk dans av olika slag, vilket jag älskade. För mig är dans inte bara en tolkning, utan allt möjligt konstigt och kul. I början var dans mest bara en rolig sak men med tiden blev dansen viktigare för mig. Det var dansen som hjälpte mig andas och ta mig igenom tuffa dagar och nya svårigheter i livet. Än idag är det skönt att slappna av till lite musik på Dansfabriken efter en jobbig dag i skolan. Nu är jag väldigt peppad på att utveckla mitt dansförråd och lära mig nya stilar och nya steg! Man är aldrig färdiglärd inom dansen och jag tror att det är en stor drivkraft för mig att veta att jag hela tiden kan bli bättre och testa nya saker.
Jag gillar att utvecklas genom att gå på workshops. Jag har gått på workshop för bland annat Kaea Pearce, medlem av världsbästa danscrew RoyalFamily, Zacc Milne, Olivia Sjödin och Zidan, grundare av Xqlusiv. Jag hoppas att jag ska kunna förmedla min kunskap och kärlek för dans till mina elever. Att få dem att prova nya saker som inte bara utvecklar dem utan även dansen i sig!

Kul att
veta!

* Jag är väldigt höjdrädd.
* Jag grät efter att ha åkt Atmosfear på Liseberg när jag var där sommar 2019.
* Jag tränar även hund och vunnit USM i rallylydnad 2015.
* Potatissallad med kallt kött av olika slag är min favoritmat.
* Mitt rekord i nysningar är 7 st på rad.