Shower

AVSLUTNINGAR VT 2021

Med anledning av Covid-19 rekommendationer samt restriktioner kan vi (fortfarande) ej avsluta terminen med att uppträda inför publik.

Däremot finns en härlig plan för avslutningar på Revyteatern för våra yngsta som ersätter deras sista dansklass vecka 20, utskick med info kring den här har gjorts till alla berörda kurser! 🙂

För de kurser som skulle showat på Jarl Kulle kursen avslutas terminen med ordinarie dansklass vecka 20 och sedan filmning enligt särskilt schema v 21 på Jarl Kulle scenen (Rönnegymnasiets aula).

Schemat hittar ni här, kurserna ses i sin helhet men kan dessvärre ej titta på varandras filmning. OBS, ingång genom huvudentré till skolans café/foajé och hemgång via sidodörren till scenen/aulan. 🙂

Filmschema den 27-30 maj 2021 Jarl Kulle

Filmerna kommer redigeras och släpps sedan på VOYD där man mot ett biljettpris får tillgång till materialet! 🙂 Läs mer nedan här på sidan om varför föreningen säljer biljetter. Det är inte enbart en ekonomisk fråga att släppa filmerna på VOYD utan även ett sätt att inte få videon blockerad på exempelvis YouTube där viss musik tas bort.

Samlade uppdateringar gällande hur Coronaviruset påverkar verksamheten hittar ni här: www.dansfabriken.org/coronavirus

———————————————————————————————–

Varför biljetter till föreställningarna/material vid terminsavslut?

Alla ideella verksamheter har olika ingångar till det här med att sälja lotter, kläder, livsmedel osv för att få in pengar till sin förening. På Dansfabriken har medlemmarna önskat biljettpriser istället för att samla in pengar på annat vis genom exempelvis försäljning. Föreningen har dessutom som policy att dansarna själva inte ska behöva köpa scenkläder, vi har ett kostym- & rekvisitaförråd där ledarna bokar kläder till sina nummer. Lyxigt & rättvist  Vi hoppas att ni i publiken njuter av riktiga föreställningar till avslutningsshower! Det ligger måånga timmar bakom varje uppsättning kan vi lova! ?

TACK TILL ALLA VÅRA DANSARE & FAMILJER för allt ert stöd & pepp! <3 Så mycket kärlek, gemenskap & dans!