Shower

AVSLUTNINGAR VT 2021

Med anledning av Covid-19 rekommendationer samt restriktioner kunde vi ej avsluta terminen med att uppträda inför publik.

Tack för fantastiska avslutningar på både Revyteatern & Jarl Kulle scenen! <3

Filmerna från Jarl Kulle scenen finns nu på VOYD (video on your demand) och tillträdet till dem kostar 200 kr! 🙂 Ni kommer då kunna streama innehållet oändligt antal ggr i minst ett år, trots att det på sidan står minst 30 dgr. Ni når VT 2021 filmerna via länken här: https://voyd.tv/sv-SE/m/c/dansfabriken-ngelholm

Här finns en guide vi själva gjort om ni behöver stöd:

VOYD-guide

Läs mer nedan om varför föreningen säljer biljetter/inträde till filmerna. Det är inte enbart en ekonomisk fråga att släppa just filmer på VOYD utan även ett sätt att inte få videon blockerad på exempelvis YouTube där viss musik tas bort.

———————————————————————————————–

Varför biljetter till föreställningarna/material vid terminsavslut?

Alla ideella verksamheter har olika ingångar till det här med att sälja lotter, kläder, livsmedel osv för att få in pengar till sin förening. På Dansfabriken har medlemmarna på årsmöte önskat biljettpriser istället för att samla in pengar på annat vis genom exempelvis försäljning. Föreningen har dessutom som policy att dansarna själva inte ska behöva köpa scenkläder, vi har ett kostym- & rekvisitaförråd där ledarna bokar kläder till sina nummer. Lyxigt & rättvist Vi hoppas att ni i publiken njuter av riktiga föreställningar till avslutningsshower / nummer! Det ligger måånga timmar bakom varje uppsättning kan vi lova! ?

Vi har aldrig förut stått i den här situationen, då vi har hela tre inställda showperioder (maj 2020, jul 2020 och nu igen maj 2021). Det påverkar som ni förstår ekonomin i föreningen enormt och vi har arbetat intensivt på att finna lösningar både med hjälp av de bidrag och stöd som regeringen, Riksidrottsförbundet, kommunen så väl som privata företag kan stötta upp med. Stort tack till våra huvudpartners Backahill AB och Resturang Maltes i Hembygdsparken tillsammans med alla våra sponsorer för att ni är med stöttar föreningens högt uppsatta mål & visioner!

Önskar du som företag eller privatperson stötta föreningen? Kontakta oss på info@dansfabriken.org för samtal omkring sponsring. <3 Man kan även t ex swisha för en ”fiktiv fika” till Dansfabriken Kiosk med SWISH nr 123 534 24 23

TACK TILL ALLA VÅRA DANSARE & FAMILJER för allt ert stöd & pepp! <3 Så mycket kärlek, gemenskap & dans!