Shower

ÄNTLIGEN vårshower på Jarl Kulle scenen igen! SOM VI HAR LÄNGTAT! <3

SHOW X Lör 21 maj kl 09:00 & 11:00

SHOW Y Lör 21 maj kl 14:00 & 16:00

SHOW Z Sön 22 maj kl 11:00 & 13:30

Biljetter köper ni här: https://nortic.se/dagny/event/38145

Vuxen från 20 år: 100 kr

Barn & ungdom upp till och med 19 år: 60 kr

Nortics avgift är 5 kr per biljett

Barn som ej behöver/önskar egen sittplats går in gratis

Indelning (X, Y och Z)

Varför biljetter till föreställningarna/material vid terminsavslut?

Alla ideella verksamheter har olika ingångar till det här med att sälja lotter, kläder, livsmedel osv för att få in pengar till sin förening. På Dansfabriken har medlemmarna på årsmöte önskat biljettpriser istället för att samla in pengar på annat vis genom exempelvis försäljning. Föreningen har dessutom som policy att dansarna själva inte ska behöva köpa scenkläder, vi har ett kostym- & rekvisitaförråd där ledarna bokar kläder till sina nummer. Lyxigt & rättvist Vi hoppas att ni i publiken njuter av riktiga föreställningar till avslutningsshower / nummer! Det ligger måånga timmar bakom varje uppsättning kan vi lova! ?

Vi har aldrig förut stått i den här situationen, då vi har hela tre inställda showperioder (maj 2020, jul 2020 och maj 2021). Det påverkar som ni förstår ekonomin i föreningen enormt och vi har arbetat intensivt på att finna lösningar både med hjälp av de bidrag och stöd som regeringen, Riksidrottsförbundet och kommunen så väl som privata företag kan stötta upp med. Stort tack till våra huvudpartners Backahill AB och Resturang Maltes i Hembygdsparken tillsammans med alla våra sponsorer för att ni är med stöttar föreningens högt uppsatta mål & visioner!

Önskar du som företag eller privatperson stötta föreningen? Kontakta oss på info@dansfabriken.org för samtal omkring sponsring. <3 Man kan även t ex swisha för en ”fiktiv fika” till Dansfabriken Kiosk med SWISH nr 123 534 24 23

TACK TILL ALLA VÅRA DANSARE & FAMILJER för allt ert stöd & pepp! <3 Så mycket kärlek, gemenskap & dans!