Terminsstart HT 2020

Äntligen dags för dans igen! 🙂 

HT 2020
Vi börjar v 36,
söndagskurserna har lov v 43 och resterande v 44,
sista schemalagda klassen är v 48 och
julavslutningarna blir helgen v 49 på Jarl Kulle scenen (utan publik om vi ej får samlas så många då:)

Ni ska alla ha fått kallelser inkl fakturor via e-post, kika i skräpposten om de kan ha fastnat där! 🙂 Längst ned på denna sida finner ni bra info ang avanmälan, kursbyte osv.

Först lite praktiska saker:

Ladda hem SportAdmin MedlemsApp! 🙂
https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

”Som medlem och förälder ska det vara enkelt att koordinera och planera föreningsvardagen i alla lägen och situationer. Med SportAdmin MedlemsApp får du full koll på förenings- och idrottsvardagen.
– Svara på kallelser
– Se kalender och aktiviteter
– Läs de senaste nyheterna
– Hitta kontaktinformation
– Visa alla utskick”

Nybrovägen är stängd mellan Dansfabriken och Industrigatan (från oss och ner till vägen som går mot stationen alltså). Det går att köra bil fram till Dansfabriken från Arbetsförmedlingshållet men då ska det vändas och backas osv precis utanför entrén (ordentlig vändplats saknas) vilket vi inte önskar med så många barn i omlopp. Safety first, därför kan man inte längre komma med bil hela vägen fram till entrén. Hämta och lämna med bil på Coops parkering eller ställ bilen på den kommunala parkeringen vid gamla Gottwalds/Friskis och gå. 🙂 Det kommer att pågå arbeten på Nybrovägen hela HT så vi hinner vänja oss.

Vi lever fortfarande med restriktioner och förhållningsregler med anledning av Coronavirus/Covid-19. Läs gärna bifogat dokument:

HT 2020 CORONA

Förhållningsregler på DF Coronavirus

 

Administrativ info vid terminsavslut och start:

* Önskar du sluta i en kurs skickar du en avanmälan med dansarens namn och kurs till: info@dansfabriken.org. Gör det gärna i god tid så hinner vi erbjuda plats till nästa på kölistan innan nya terminen börjar! 🙂

* Önskar du börja i en kurs anmäler du som vanligt via formuläret. Det är inte alltid vi hinner uppdatera i formuläret om huruvida en kurs är full eller ej men ni får alltid besked innan terminsstart på hur status ser ut (om ni erbjuds plats eller står kvar på kölistan). Mycket kan hända fram till start – och ibland även i början av terminen! Bli inte avskräckta av att kursen ev står som full.  www.dansfabriken.org/anmalan

* Önskar du byta kurs men är osäker på om du får plats i ditt nya val kan du alltid hänga kvar i den kursen du står tills du ser om du fått plats i den andra. 🙂 Du kan förtydliga för oss som jobbar med administrationen genom att skriva i kommentarsfältet för din anmälan att det gäller ett kursbyte, så har vi det med oss när vi placerar in dansare från kölistan i kurserna.

Vi ses i på Dansfabriken! 🙂