Kimberley Kinnunen

Boka en kurs nu

Jag heter Kimberley och är född 1994. Jag började dansa som 15 åring och bestämde mig snabbt för att det var något jag ville satsa på, jag tränade intensivt och fördjupade mig i så många olika stilar som möjligt!

Jag har ett brett vokabulär inom dansen och är utbildad i diverse hiphop och urban styles på Hotstepper dance education i Köpenhamn. Sedan jag började min danskarriär har jag deltagit i många tävlingar både internationellt och på hemmaplan samt varit bakgrundsdansare för lokala artister och på event i både Sverige och Danmark.

Jag har 7 års erfarenhet som danspedagog för alla åldrar och nivåer och är alltid själv i ständig utveckling! Mina absoluta huvudstilar är Dancehall och Afro som jag känner mest kärlek för! Jag andas och lever dessa fantastiska stilar så att jag kan sprida kulturen och dansglädjen på bästa möjliga sätt! 🙂

Kul att
veta!

Jag gör galna ansiktsuttryck när jag står på scen. Det går inte att stoppa helt enkelt. :) Det är en blandning av nervositet & adrenalin. Brukar finnas riktigt snygga bilder efteråt att skratta åt!