VT 2022

Planering VT 2022:

Vecka 6 = Dansstart för söndagskurserna sön den 13 feb

Vecka 7 = Dansstart för vardagskurserna mån 14 feb (på alla <3 dag)

Vecka 8 = Vi dansar och håller ej lov – det är ju trots allt sportlov! 🙂

Vecka 15 = Vi håller stängt och är lediga för påsklov mån 11/4 t o m sön 17/4 (dans Annandag påsk igen enl schema trots röd dag v 16)

Vecka 18 = Genrep på Jarl Kulle scenen för kurser ca 7 år+ lör 7/5 och sön 8/5

Vecka 19 = Vanlig dans i salarna, sista för terminen. Avslutningar på Dansfabriken & Revyteatern för våra yngsta kurser (Barndans, Mix it dance och Balett 6-7 år)

Vecka 20 = Shower lör 21/5 och sön 22/5

Mer precisa tider för de olika avslutningarna och showteamen kommer i god tid innan det är dags.

OBS – detta är helhetsbilden och planeringen för vårterminen. Vi tar höjd för att det kan komma att justeras med anledningar av pandemin eller andra oförutsedda händelser. Är det något vi lärt oss, så är det att saker och ting kan behöva ändras under resans gång. 🙂


* Önskar du behålla platsen i din kurs/kurser behöver du ej göra något, vi skickar ut information om betalning i början av januari.

* Önskar du lämna platsen gör du en avanmälan så snart som möjligt till oss på info@dansfabriken.org, där du anger namn och kurs du önskar att vi plockar bort dig från.

* Önskar du anmäla till en ny kurs gör du det genom formuläret: 
http://www.dansfabriken.org/anmalan/
Kan vi inte erbjuda plats enligt dina önskemål återkommer vi till er innan starten med besked om att ni köar vidare samt tipsar om andra kurser som kanske skulle kunna vara ett alternativ under tiden ni köar!

Schemat i sin helhet finner du här:

http://www.dansfabriken.org/schema/

NYTT BETALSYSTEM VT 2022

Nu går vi över till SportAdmin Kansliservice som är ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du fr o m VT 2022 kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate. Dels för att ge er medlemmar en smidigare betalningsupplevelse men det innebär framförallt en minskad manuell administration för oss som förening.


Du kommer i början av terminen få en betalningslänk via e-post för respektive kurs du/ditt barn är inskriven i, precis som ni tidigare har fått en faktura per kurs. Håll utkik i skräpposten så att den ej fastnar där. Förfallodatum på länken kommer att vara den sista feb för VT 2022.

Genom länken kan du välja mellan tre betalningsalternativ:
• Kortbetalning
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*
* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Detta frigör många timmar för Sofie & Josefin som tidigare skapat och skickat ut fakturor samt registrerat dem efterhand som de betalats. Den delen kommer nu skötas helt automatiskt i SportAdmin tillsammans med Billmate. Det gör att vi bakom kulisserna i föreningen istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill – att fortsätta utveckla föreningen med våra ledare i spetsen, och på så vis också arbeta ännu mer fokuserat för att ge våra medlemmar den bästa föreningsupplevelsen vi bara kan <3

Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det förhoppningsvis en smidigare anmälan och betalning så småningom när alla funktioner är påkopplade. Vi rekommenderar att du använder MedlemsAppen där du har ditt eller ditt barns aktiviteter och våra utskick m.m. samlade på ett ställe. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!


Nu tar vi alltså nästa steg och hoppas att detta kommer möjliggöra mer tid för Sofie & Josefin att även arbeta med sponsorfrågan som är högaktuell efter en långdragen pandemi. Våra resurser behövs på andra ställen i föreningen helt enkelt. Tack för er förståelse och tålamod här i skiftet, vi har utbildat oss i det nya betalsystemet och tror att det kommer gå smidigt när vi väl skickar ut era betalningar till er.

Har ni frågor når ni oss på info@dansfabriken.org. Vi försöker ta lite ledigt under jul och nyår men kollar av mailen då och då! (Vi har ju lite svårt att låta bli, både jag och Josefin:)

Med förhoppningar om en riktigt god jul & ett gott nytt år tillsammans med era nära & kära! <3

Varma hälsningar

Sofie Hofvendahl
Verksamhetschef


Föreningen Dansfabriken Ängelholm
Följ oss gärna på Instagram: @dansfabriken
Org nr 839400-9347
Besöksadress: Nybrovägen 4, 262 63 Ängelholm