Biljetter

  • Länk till platsnumrerade biljetter publiceras här.
  • Länk publiceras här på hemsidan, på vår Facebook sida Dansfabriken Ängelholm samt Instagram @dansfabriken. Den mailas även ut till alla medlemmar!

Alla frågor kring själva bokningen & biljettköpet tar ni med vår återförsäljare Nortic:

kundsupport@nortic.se

eller via telefon: 0455-619700
Öppet vardagar kl 08 – 17, lunchstängt kl 12 – 13

Vi tillämpar förköp, alla biljetter köps alltså innan showstart via den länk vi publicerar. Detta för att undvika timlånga köer utanför Jarl Kulle på showdagarna och för att vi inte har möjlighet att ta emot kontantbetalning.  Var uppmärksam på vilken show ni köper biljetter till, det finns tre olika uppsättningar: X, Y och Z. De spelar två ggr vardera för att alla som vill se ska få plats!

Indelningen till showerna hittar ni här: https://www.dansfabriken.org/shower/

Priser: 
0-6 år: gratis till 15 kr (15 kr om de önskar en egen sittplats, det är serviceavgiften för internetbokning:)
7 – 19 år: 60 kr
20 år+ 100 kr

OBS! Avslutningarna på Revyteatern i april för våra yngsta kurser i Barndans 4-5 år, Balett 6-9 år, & Mix it dance 6 år+ är gratis. Inbjudan till nära & kära för dansarna i dessa kurser har gått ut via e-post, det säljs alltså inga biljetter inför dessa & ingen förbokning behövs. ?

Varför biljetter till föreställningarna på Jarl Kulle?
Alla ideella verksamheter har olika ingångar till det här med att sälja lotter, kläder, livsmedel osv för att få in pengar till sin förening. På Dansfabriken har medlemmarna önskat biljettpriser istället för att samla in pengar på annat vis genom exempelvis försäljning.

Biljettintäkterna går till lokalhyra, ljud & ljus, scenkläder m.m. Föreningen har som policy att dansarna själva inte ska behöva köpa scenkläder, vi har ett kostym & rekvisitaförråd där ledarna bokar kläder till sina nummer. Lyxigt & rättvist  Vi satsar stort varje år och hoppas att publiken njuter av riktiga föreställningar till avslutningsshower! Det ligger måånga timmar bakom varje uppsättning kan vi lova! 🙂

Årets tema känns viktigare än någonsin, hjärtligt välkomna – vi är så glada att ni stöttar en av Ängelholms största barn & ungdomsföreningar!