ANMÄLAN

Direkt till anmälningsformuläret:

ANMÄLAN

Du behöver ej nyanmäla till en kurs du redan dansar i, du är kvar i den tills du avanmäler dig antingen via kallelsen/aviseringen inför terminsstart eller genom e-post till info@dansfabriken.org.

Anmälan genom formuläret ställer dig på kö inför VT 2023, vi kontaktar er alla innan start: Antingen med erbjudande om plats eller besked om att ni står kvar på kölistan om kursen/kurserna ni önskat fortsatt är fulla.

Åldersangivelsen är en rekommendation från föreningens sida, ingen strikt regel. 🙂

VT 2023 = Dansstart lör den 14 januari i Vejbystrand (Skogsvägen 40) och sön den 15 jan på Dansfabriken (Nybrovägen 4 Ängelholm)

Stängt för Sportlov den 19-25 feb och Påsklov den 3-9 april

Shower som avslutar terminen går av stapeln den 11-14 maj, Barndans 2-3 år ingår ej i dessa utan har en intern avslutning vid sitt sista danstillfälle med anhöriga.

Tips: Anmäl även om en kurs står som full – om det är en kurs du önskar. Det kan ibland bli platser lediga pga avhopp eller att vi bildar ännu en kurs. Vi hör av oss via e-post i tur & ordning till er på kölistan när det finns plats att erbjuda. Använd kommentarsfältet om du har en rangordning på valda kurser, eller om du t ex endast önskar gå ett av alternativen du bockat i.

En del avanmälningar kommer in väldigt sent, vi fortsätter att erbjuda platser till er på kö hela vägen fram till kursstart och även så långt som 2 veckor in på terminen om det skulle ske förändringar däromkring.

Nr
1

Läs våra policys innan du anmäler dig

För oss är det viktigt att våra medlemmar med familjer vet vad vi står för och hur vi arbetar för att nå våra högt uppsatta mål.
Du hittar våra policys här:

 

Policys

manifest 2022 Föreningsstadgar 2022

organisationsstruktur drogpolicy mobbnings & utslagningspolicy olycksfall & krisstöd

Policy mot sexuella övergrepp

OM JAG/MITT BARN FAR ILLA

Gå in här för att läsa mer om Svenska Gymnastikförbundet och
Riksidrottsförbundet:
http://www.gymnastik.se
http://www.rf.se

Läs mer om vår ideella styrelse som väljs på årsmöte här: Kontakt

Nr
2

Förstå vår prissättning

Medlemsavgift på 100 kr tillkommer och betalas en gång per verksamhetsår.

Observera att betalningsinformation skickas ut via e-post, håll koll i skräpposten så att det inte fastnar där! 🙂

Prova-på?
Man får alltid dansa första veckan innan man bestämmer sig för om man önskar fortsätta. Avanmälan görs hit med namn och kurs om vi ska ta bort dig och betalningsaviseringen från kursen: info@dansfabriken.org
Återbetalning av terminsavgiften senare än detta görs annars endast i de fall det finns ett läkarintyg som styrker att man ej kan deltaga.

Visa priser

Traditionsenligt sätter föreningen upp avslutningsshower på Jarl Kulle för dansarna som är ca 7 år och uppåt. Läs mer om dessa här: www.dansfabriken.org/shower

Nr
3

Hur du väljer en klass

Angiven ålder och ca nivå är en rekommendation från föreningens sida, alla är olika och vi har ingen audition eller liknande för att få plats på en kurs – ni gör er egna val! 🙂 Läs mer om de olika dansstilarna genom att klicka på ”visa kurser”.

Ni hittar även alla kurser, dagar, tider, ledare osv om ni klickar på Anmälan (då kommer ni till anmälningsformuläret:)

VISA Kurser

ANMÄLAN VT 2023

Önskar du se schemat i sin helhet finner du det här: SCHEMA VT 2023

Kontakta oss på info@dansfabriken.org om det finns frågor eller problem vid anmälan!

Nr
4

Dans för dig med funktionsnedsättning!

Dans för dig med funktionsnedsättning, rörelsehinder och/eller speciella behov. Här ligger fokus på rums- och kroppsuppfattning, grundläggande dansteknik, takt, motorik, balans, koordination och självklart massor av dansglädje! 🙂 Det här utforskas tillsammans med dansarna utifrån deras egna förmåga på ett lekfullt och kreativt sätt.

Kontakt: josefin.schonstrom@dansfabriken.org

Anmälan sker i särskilt formulär som ni hittar här:
Anmälan Dans för dig med funktionsnedsättning

Anmäl
dig?

Välkommen till Ängelholms största mötesplats för dans!

Vi tillämpar kösystem om kursen är full eller har börjat. Klicka vidare här för att komma till anmälningsformuläret där du hittar alla våra kurser, tider, ledare osv.

Anmäl nu!