Shower

TACK till alla som kom och såg Jubileumsshower del 1 den 2-4 dec 2022 <3 Varmaste tack till alla som bakat, fixat, myst och hejat även bakom kulisserna. Vilka dream team det finns i den här föreningen <3

Viktiga datum VT 2023
Jarl Kulle scenen = Rönnegymnasiets aula
Lör 6 maj kl 09 – 13  Genrep SHOW X
Lör 6 maj kl 14 – 18  Genrep SHOW Y
Sön 7 maj kl 10 – 14  Genrep SHOW Z
 
Föreställningarna spelas tors t o m sön den 11-14 maj
 
Vilken kurs ingår i vilket showlag: X, Y respektive Z?
Ledarna planerar musik, koreografi, kostym och tema osv nu under vinteruppehållet, indelningen beror också till stor del på hur kurserna landar i storlek – så vi får tre någorlunda likstora showlag (pga brandskydd och inte minst för att ni i publiken ska få plats när ni önskar komma och titta:) 
 
I slutet av januari är indelningen fastställd och då kommunicerar vi den ut till alla som berörs! <3
 
Varför biljetter till föreställningar vid terminsavslut?

Alla ideella verksamheter har olika ingångar till det här med att sälja lotter, kläder, livsmedel osv för att få in pengar till sin förening. På Dansfabriken har medlemmarna på årsmöte önskat biljettpriser istället för att samla in pengar på annat vis genom exempelvis försäljning. Föreningen har dessutom som policy att dansarna själva inte ska behöva köpa scenkläder, vi har ett kostym- & rekvisitaförråd där ledarna bokar kläder till sina nummer. Lyxigt & rättvist Vi hoppas att ni i publiken njuter av riktiga föreställningar till avslutningsshower / nummer! Det ligger måånga timmar bakom varje uppsättning kan vi lova! ?

Tre inställda showperioder (maj 2020, dec 2020 och maj 2021) påverkade som ni förstår ekonomin i föreningen enormt. Vi har arbetat intensivt på att finna lösningar både med hjälp av de bidrag och stöd som regeringen, Riksidrottsförbundet och kommunen så väl som privata företag har kunnat stötta upp med. Stort tack till vår huvudpartner Backahill AB tillsammans med alla våra sponsorer för att ni backar upp föreningens högt uppsatta mål & visioner!

Skulle man i familjen inte ha ekonomiska möjligheter att köpa biljett så finns vi ledare här för att hitta lösningar tillsammans med er, precis som med dansavgiften. Vi har ett skyddsnät för dem som inte har ekonomiska möjligheter att deltaga i föreningsliv, där både kommunen och näringslivet också stöttar upp.

Önskar du som företag eller privatperson stötta föreningen?
Kontakta mig på info@dansfabriken.org för samtal omkring sponsring. <3 /Sofie

Man kan även t ex swisha för en ”fiktiv fika” till Dansfabriken Kiosk med SWISH nr 123 534 24 23

Eller varför inte bli stödmedlem? 250 kr för ett verksamhetsår:

STÖDMEDLEM

TACK TILL ALLA VÅRA DANSARE & FAMILJER för allt ert stöd & pepp! <3 Så mycket kärlek, gemenskap & dans!