Barndans
2-3 & 4-5 år

Boka en kurs nu
Här möter engagerade ledare barnen med fokus på danslycka i en lekfull atmosfär fylld med rörelseglädje & gemenskap. Vår ambition är att så dans-frön som växer och spirar livet ut! 🙂 Övningarna, som för barnen är tänkta att uppfattas som lek, innehåller viktiga förberedande nycklar för dansteknik. Vi har utöver våra ordinarie kurser på Dansfabriken på Nybrovägen 4 även två kurser i samarbete med Vejbystrands skola & förskola på Skogsvägen 40 i Vejbystrand: Barndans 3-4 år samt Mix it dance 5-6 år.
Se gärna vår presentationsfilm här:

Barndans

Dans för barn, är det med eller utan förälder?
2-3 respektive 3-4 års kursen har förälder med sig om det behövs, kom i rörliga kläder eftersom medföljande vuxen är med i dansandet! 🙂
Vår policy är att vi strävar efter att aktiviteten görs utan förälder i danssalen fr o m 4-5 års kursen, men det är högst individuellt och ser olika ut från barn till barn. Det viktigaste är barnen och att det blir en lustfylld upplevelse att gå på en fritidsaktivitet. För många är det första mötet med föreningsliv! Obs, vid förälder-närvaro i salen är man med och dansar aktivt med sitt barn – kom i träningskläder eller rörliga kläder!
Så här ser det ut generellt:
2-3 respektive 3-4 års kurs = majoriteten av barnen har förälder med i danssalen
4-5 års och 6 års kurs = majoriteten har ingen förälder med i danssalen

Se bokningssidan eller schema för dag, tid & kurs.

Anmälan

Anmäl
dig?

Klicka på knappen nedan för att registrera dig på en kurs.

Anmäl nu!